29 d’oct. 2009

PANELLETS

.




Ingredients:

375 gr. d'ametlla en pols.
260 gr. de sucre.
100 ml d'aigua.
1 clara d'ou

Elaboració:

Es barreja l'aigua i el sucre en una cassola al foc, i quan arrenca el bull se li afegeix l'ametlla, i es deixa coure una mica. Es deixa refredar una mica i s'afegeix la clara. Llavors la massa ha de reposar, jo normalment la faig el dia anterior.
Un cop feta la massa, es poden fer boletes amb pinyons, o amb trossets d'ametlla, barrejar la massa amb llimona, coco o xocolata per fer gustos diferents, etc.
Un cop fets, els de pinyons i trossets d'ametlla es pinten amb ou, als de llimona se'ls hi posa sucre glas i als de xocolata es pot posar xocolata en pols per sobre (a part de posar-hi a la massa). Es posen al forn a 200º uns 15 minuts (és aproximat) fins que quedin daurats.
.